Вхід | Реєстрація

П'яний водій умудрився наїхати на автівку міліції та карету швидкої допомоги

П'яний водій умудрився наїхати на автівку міліції та карету швидкої допомоги
Оформляючи дорожньо-транспортну пригоду 7 грудня на 174 кілометрі траси Полтава – Суми (село Побиванка, що під Полтавою), працівники ДАІ разом з лікарями швидкої медичної допомоги самі стали жертвами 47-річного водія, який не помітивши двох автомобілів з проблисковими маячками, сигнальних конусів та дорожніх знаків, пошкодив не тільки транспортні засоби міліції та швидкої, а й намагався утекти. Як потім встановить медична експертиза - він знаходився у стані алкогольного сп’яніння тяжкого ступеню.
Уже не секрет, що не лякають горе-водіїв ні суми збільшених штрафів, ні сувора відповідальність, яка передбачена за порушення правил дорожнього руху. На жаль, так сталося і цього разу. А почалося усе з того, що водій автомобіля ВАЗ 2121 близько 20 години на проїжджій частині збив пішохода. Буквально за лічені секунди на вже збитого пішохода наїхала і «Шкода Октавія». Шофери обох машин, як годиться, викликали Державтоінспекцію та карету швидкої медичної допомоги. На жаль, 56-річний чоловік, якого збили, на момент приїзду лікарів від отриманих ушкоджень помер на місці. Коли ж почалася процедура оформлення пригоди, то буквально за 20 хвилин роботи компетентних органів сталася ще одна пригода, у результаті якої постраждали і люди, і транспортні засоби, які працювали на місці. 47-річний горе – водій, кермував автомобілем ВАЗ – 11930. На швидкості він спочатку в’їхав у машину ДАІ, а потім пошкодив і карету швидкої допомоги. На щастя обійшлося без жертв, але і міліціонера, і лікаря було травмовано. Так, працівник дорожньо-патрульної служби ДАІ отримав ушиб тазу, грудного відділу хребта та правої гомілки, а лікар зі швидкої – перелом правої руки. Сам же винуватець теж травмувався. Хоча це і не завадило спробувати втекти з місця пригоди. Після цього його доправили до лікарні, яку він самовільно залишив.
На даний час проводиться подальша перевірка та вирішується питання про притягнення винуватців ДТП до кримінальної відповідальності.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2009, 12:01 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації