Вхід | Реєстрація

У Зінькові "пасажир" через сварку з таксистом підрізав його товариша

У Зінькові "пасажир" через сварку з таксистом підрізав його товариша
Минулими вихідними у Зінькові 50 - річний чоловік посварився з таксистом та наніс свідку подій ножове поранення.
 До прибувшого на виклик водія таксі підсів у машину незнаймий та добряче випивший чоловік. Після прохання водія звільнити машину чоловік розсердився і виникла сварка, прийшлося силою витягати небажаного пасажира з машини.
Розлючений пасажир з недалекої відстані влучив пляшкою з - під пива в автомобіль та кинувся навтьоки. Неадекватна поведінка обурила водія і він спробував наздогнати хулігана. Свідком переслідування став знайомий таксиста, який також побіг за втікачем.
Через кілька хвилин вони наздогнали непроханого пасажира, і той дістав ніж. На відміну від таксиста, якому вдалося ухилитися і уникнути удару, його товаришу повезло менше - він отримав непроникаюче ножове поранення черевної порожнини. Поки чоловіки чекали швидку, зловмисник зник. Міліцію викликали лікарі.
Чоловіка затримали на сусідній вулиці. На запитання про причину такої поведінки чоловік відповів кількома незрозумілими фразами. За словами затриманого, він зовсім не пам’ятає подій того вечора.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Автор: www.zinkiv.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2011, 11:03 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації