Вхід | Реєстрація

«Виховував» жінку - зламав ребро

«Виховував» жінку - зламав ребро
Днями у чергову частину Козельщинського райвідділу міліції з письмовою заявою звернулася жителька смт. Козельщина. Жінка повідомила, що ще в середині червня поточного року її побив власний чоловік.
Згодом міліціонери встановили, що вищевказані особи тривалий час ведуть аморальний та бродячий спосіб життя. Щоб прохарчуватися, пара збирала різний металобрухт та скляні пляшки на смітниках, які потім здавала у відповідні пункти прийому.
Того червневого дня близько 15.00 години чоловік та жінка перебували в стані алкогольного сп’яніння на смітнику за селищем Козельщина. Через те, що жінка 3 місяці тому покинула чоловіка, останній почав сваритися.
Сварка супроводжувалася брутальною нецензурною лайкою в адресу один одного. Коли словесні аргументи скінчилися, чоловік кулаком правої руки двічі вдарив свою колишню дружину, від чого остання впала. Та цього кривдникові було замало. Він продовжив «виховний процес» і наніс по тулубу вже лежачої потерпілої кілька ударів ногами. У наслідок такої «екзекуції» жінка отримала перелом ребра та садни.
Наразі помічник дільничного інспектора Козельщинського райвідділу, А.С. Євстропов, підозрюваного затримав та доставив до райвідділу. Кривдник у скоєному злочині зізнався.
По даному факту відносно чоловіка вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками частини 1 статті 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: Людмила Чемерис, інспектор Козельщинського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2011, 11:23 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації