Вхід | Реєстрація

Вони не штрафи на дорогах виписують, а кіно показують

Вони не штрафи на дорогах виписують, а кіно показують
Працівники ДАІ розпочали профілактичну роботу з водіями-порушниками правил дорожнього руху. Тепер, коли водія зупиняють вперше, замість складання протоколу працівники ДАІ показують водієві профілактичний фільм.
Не штрафувати, а показувати повчальні фільми працівники ДАІ вирішили нещодавно. Цього дня пройшов перший подібний профілактичний захід. Розпочали працівники дорожньо-транспортної служби з вулиці Остапа Вишні, поряд з торговим центром «Конкорд». Рух по цьому провулку односторонній, та знак «СТОП» невідомі зловмисники вже декілька разів знімали. Тому й розпочати роботу працівники ДАІ вирішили саме тут.
Богдан Петряник, інспектр ДПС взводу ДПС з обслуговування м. Полтава:
— Сьогоднішня мета – не написання протоколів, а попередження правил дорожнього руху. Зупиняємо водіїв, які порушують даний знак, і запрошуємо до перегляду фільму про правила дорожнього руху.
Першого порушника довго чекати не довелося. Чоловік, не звертаючи уваги на знак заборони проїзду, прямував прямо повз нього.
Порушника запрошують до чергового автомобіля, показують профілактичний фільм і відпускають. В разі складення протоколу його штраф становив би 255 гривень. Чоловік говорить: свою помилку зрозумів, і надалі буде уважніший.
Це лише перший подібний захід, та працівники ДАІ кажуть: таку профілактику проведуть в одинадцяти найпроблемніших точках Полтави.

Автор: Віталій Артамонов, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2011, 14:20 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації