Вхід | Реєстрація

Успіх творчих колективів Автозаводського терцентру

Успіх творчих колективів Автозаводського терцентру
Під час Національного Сорочинського ярмарку в селі Великі Сорочинці проводився Всеукраїнський національний конкурс народної творчості, в якому прийняли участь два творчих колективи терцентру Автозаводського району. Обидва стали лауреатами конкурсу. Всього перед гостями ярмарку 19-го серпня виступили 56 колективів художньої самодіяльності зі всієї України. Кременчуцький художній самодіяльний ансамбль «Смерічка» та художній самодіяльний хор «Грай, гармонь» у конкурсі зайняли друге місце. Виступ ветеранських творчих колективів настільки сподобався організаторам конкурсу та національного ярмарку, що самодіяльних артистів декілька разів запрошували виступити на додаткових концертних майданчиках. Художнім керівником обох творчих колективів є Любов Сергеєва. Як заявила директор терцентру Автозаводського району Лариса Дзюба, ці самодіяльні колективи добре відомі у Кременчуці. Без них не обходиться жодне свято. Вони приймали участь у відбірковому турнірі телепередачі «Україна має таланти», який проводився у нашому місті. Нагадаємо, що минулого року диплом за участь у проведенні Сорочинського ярмарку отримав ще один колектив художньої самодіяльності терцентру Автозаводського району – художній самодіяльний ансамбль «Горлиця».

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 серпня 2011, 18:11 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації