Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі молодик задушив дівчину і заховав її тіло у покинутій квартирі

У Лохвицькому районі молодик задушив дівчину і заховав її тіло у покинутій квартирі
У селі Піски Лохвицького району, 29 серпня було знайдено тіло безвісти зниклої 18-річної дівчини в стадії гнилісного розкладу зі слідами насильницької смерті. Наступного дня за підозрою у скоєнні вбивства правоохоронці затримали її однокласника…
Про раптове зникнення Олени (ім’я змінено) 24 серпня в міліцію повідомила її мати. Негайно після звернення жінки за фактом умисного вбивства було порушено кримінальну справу, в межах якої органи дізнання та досудового слідства виконали низку оперативно-слідчих дій.
Після тижневих пошуків, у тому числі ретельного прочісування лісового масиву, в яких брали участь односельчани зниклої і досвідчені мисливці, тіло дівчини зрештою знайшли в покинутій квартирі двоповерхового будинку, в якому загибла мешкала разом з батьками.
В результаті проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи зловмисника та обставин злочину, розшуківці затримали 18-річного мешканця Пісків – сусіда та однокласника Олени. На даний час відомо, що в ніч убивства Ігор (ім’я змінено) перебував у стані алкогольного сп’яніння і задушив дівчину під час з’ясування особистих стосунків. Після цього, з метою приховання злочину, молодик перетягнув тіло загиблої до покинутої квартири.
Наразі підозрюваного затримано в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу. У кримінальній справі про умисне вбивство триває досудове слідство.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 вересня 2011, 13:17 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації