Вхід | Реєстрація

Лубенська міліція запевняє: маніяка в районі не має!

Лубенська міліція запевняє: маніяка в районі не має!
Останнім часом в Лубенському районі серед місцевих мешканців виникла паніка. Люди говорять про те, нібито в районі діє маніяк, який нападає на жінок навіть вдень, б'є, ножем відрізує вуха, а потім знімає прикраси. Із слів місцевих жителів, за тиждень жертвами маніяка стало близько 10 жінок, деякі згодом навіть померли.
Начальник Лубенського міськвідділу міліції Віктор Самсоненко запевняє, що у районі такого маніяка не існує, а чутки – це лише реакція на недавню подію в місті Лубни.
«30 серпня 2011 року в місті Лубни на території стадіону «Центральний» дійсно сталася трагічна подія, - говорить Віктор Володимирович, - невідомий чоловік наніс тілесне ушкодження у вигляді колото – різаної рани невизначеним предметом 18-річній дівчині та зник з місця вчинення злочину. Хочу зазначити та звернути увагу усіх лубенців на те, що звернення потерпілої особи із тілесними ушкодженнями до Лубенської центральної міської лікарні та в міськвідділ міліції зареєстровано в одиничному випадку. Подібних звернень протягом останнього місяця ні до міліції, ні до лікарні не надходило.»
Чутки, що поширилися містом про злочинну діяльність маніяка, за словами міліції, є неправдивою інформацією. Тож лубенська міліція звертається із проханням до громадян бути спокійними, врівноваженими, а в разі отримання достовірної інформації про злочинця, прохання звертатися до міліції!
Але за інформацією «Комсомольської правди в Україні», вони зв'язалися з 18-річною Валерією, яка після операції знаходитися в хірургічному відділенні місцевої лікарні. Рано вранці по дорозі в коледж дівчина зайшла в туалет на стадіон, по дорозі назад на неї напала лиса молода людина і намагався відібрати сумку. Коли дівчина почала чинити опір, він ударив її ножем в живіт. З сумки зловмисник нічого не узяв, порився, викинув дешевий телефон і втік. Дівчина в шоці пробігла метрів 100 і покликала на допомогу. На щастя, рана виявилася не важкою. Внутрішні органи не постраждали. Валерія вже нормально себе почуває.
Але за декілька днів до неї, тільки вже в ЛОР відділення потрапляла ще 28-річна Наталія, на яку напали в під'їзді. Поспілкуватися з потерпілою не вдалося. Вона поїхала в Кривій ріг робити пластику обличчя. Після того як невідомий побив її невстановленим предметом в під'їзді, у потерпілої зламаний ніс, щелепа і пошкоджено обоє очей. До того ж чоловік забрав у Наталії усе золото, що було на ній.

Автор: За інформацією МВ УМВС України в Полтавській області та www.kp.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2011, 12:51 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації