Вхід | Реєстрація

Новий сезон розпочали з перемоги

Перший етап Кубка України група «А-1»
«Фаворит» (Лубни) – «Дніпро» (Дніпропетровськ) – 3:0 (25:19, 25:13, 25:13).
Матчу між «Фаворитом» та «Дніпром», що відбувся в спорткомплексі УМВС в Полтаві, передувало урочисте відкриття. З вітальним словом до числених уболівальників звернулися начальник обласного управління з питань фізичної культури та спорту Віктор Пожечевський, президент СК «Фаворит» Володимир Дорош та віце-президент команди Вячеслав Яворський.
Щодо самої гри, то більш менш гідний опір гості чинили в першій партії. На першу технічну перерву команди навіть пішли за рахунку 8:6 на користь дніпропетровців. Далі ж події розгорталися за сценарієм «Фаворита».  Найбільш активними діями в складі господарів вирізнялися Ігор Дьогтев та Станіслав Корнієнко. Левову частку роботи виконав капітан Олександр Фурман, який відіграв матч без замін.
Післяматчевий коментар головного тренера СК «Фаворит» Сергія Сосніна:
– Це в нас не тільки перша гра в сезоні, а взагалі перша спаринг гра.  Тренуватися можна багато, але справді в дії команду можна оцінити в таких зустрічах. До залу, покриття якого вважається жорсткуватим, ми вже поступово пристосувалися. Щодо висновків про гру, вважаю їх робити ще зарано. Давайте краще після матчу з «Юракадемією-2» поділюся підсумковим враженням.

Наступні матчі першого етапу Кубка України в групі «А-1» відбудуться:
05.09 16.00 – «Юридична академія-2» (Харків) – «Дніпро» (Дніпропетровськ)
06.09 16.00 – «Фаворит» – «Юридична академія-2» (Харків).

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2011, 16:06 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації