Вхід | Реєстрація

Останній робочий день тижня виявився непростим

Крім того, що страйк оголосили місцеві перевізники, ще й сама погода не сприяла ані водіям, ані пасажирам: Полтаву засипало мокрим снігом. Та комунальники до бою з негодою виявилися готові. Працездатність міської шляхово-експлуатаційної дільниці перевірили наші кореспонденти.
Негода та мокрий сніг не застали міську шляхово-експлуатаційну дільницю зненацька, переконує її начальник Семен Солдатенко. Адже опадів очікували ще з самого початку зими.
Семен Солдатенко, начальник КП «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця»:
- Наше підприємство переведене у черговий режим з 1 грудня і ми очікували снігу. Техніка та люди були готові працювати у посиленому режимі.
Відтак, тільки-но в місті почав падати мокрий сніг, до дії було приведено усі необхідні технічні засоби.
Семен Солдатенко, начальник КП «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця»:
- У місті зараз працює 16 одиниць техніки. Чистять, в першу чергу, тролейбусні маршрути, центральну частину міста. Не забули і про околиці. Майже 100% місто оброблене піско-сольовою сумішшю та сіллю.
На території підприємства робота йде повним ходом. Трактор навантажує до кузовів авто сіль, котрою обробляють міські вулиці. Виїхавши у місто, помічаємо: шляховики справді з ентузіазмом взялися до справи. Спецвантажівки та трактори зі щітками розчищають узбіччя міських доріг, приводять до ладу тротуари. Їздять у місті і піско- та солетруси. Відтак, і скарг на стан автомобільних доріг та пішохідних тротуарів до його організації, за словами Семена Солдатенка, не надходило.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 11:40 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації