Вхід | Реєстрація

Театральний сезон студія «Ну і дітки» відкрили прем'єрою

10-го грудня у приміщенні Обласного центру естетичного виховання учнівської молоді відбулося відкриття театрального сезону дитячо-юнацької театральної студії «Ну і дітки» музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя. Сезон відкрили прем'єрою - алегорією «Окрилена мелодія кохання». Це - вже сьома п'єса в репертуарі театральної студії «Ну і дітки». Виставу дивилися і наші журналісти.
Керівник дитячо-юнацької театральної студії «Ну і дітки» Лада Лабзова розповідає: перед тим, як братися за постановку п'єси, зазвичай обговорюють, чи всім буде цікаво працювати з певним матеріалом.
Лада Лабзова, керівник дитячо-юнацької театральної студії «Ну і дітки»:
- Якщо говорити про цю виставу, мабуть, мені вона здалася дуже легенькою, але коли я прочитала її дітям, їм дуже сподобалося і вони просто захопилися і сказали: давайте це ставити, це дуже цікаво.
«Окрилена мелодія кохання» – вистава про серйозні, філософські речі. Про те, від чого залежить: буде кохання завдавати болю чи окрилювати. Такі питання ставить вистава перед підлітками, до яких саме в цьому віці вперше приходить почуття любові, говорить Лада Лабзова. «Ми намагалися зробити прем'єру елітною, однак, прийшло багато непідготовлених глядачів», – ділиться переживаннями керівник дитячої театральної студії. Однак Лада Лабзова сподівається: кожен глядач візьме від вистави щось для себе позитивне.
Лада Лабзова, керівник дитячо-юнацької театральної студії «Ну і дітки»:
- Коли я вийшла на сцену, я відчула, що буде діткам, мабуть, важкувато. Я завжди перед виходом на сцену їм розповідаю, що глядач не повинен вас уважно слухати - тільки якщо ви заволодієте їх серцями, то все вдасться.
А от юні актори зараз вже краще розбираються в людських відносинах та почуттях. Ролі, які вони грають у «Окриленій мелодії кохання», вже безповоротно залишили слід в їхніх серцях, вважає Лада Лабзова.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 12:00 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації