Вхід | Реєстрація

З першим снігом зросла кількість загиблих у ДТП на дорогах Полтавщини

Керівництво ГУМВС в Полтавській області стурбоване дорожньою обстановкою, викликаною несприятливими погодними умовами. Дорожні служби і підрозділи Державтоінспекції працюють в посиленому режимі. За вказівкою Михайла Цимбалюка, начальника Главка міліції Полтавщини, весь особовий склад ДАІ піднятий по тривозі, інспектори ДПС надають посильну допомогу дорожникам в розчищенні автошляхів області та безперервно попереджають про небезпеку учасників дорожнього руху.
Негативна дорожня обстановка, спровокована негодою, уже сьогодні стала причиною чотирьох дорожньо-транспортних пригод, дві з яких потягли особливо тяжкі наслідки.
Зокрема, о 9:40 на 110 км автодороги «Дніпропетровськ – Царичанка – Решетилівка» внаслідок зіткнення легковиків «ВАЗ-21013» з «Хондою Аккорд» загинув 52-річний пасажир ВАЗу. Водія і трьох пасажирів вітчизняного легковика з переломами та закритими черепно-мозковими травмами госпіталізовано до Кобеляцької районної лікарні.
О 10:20, у Кременчуці, внаслідок несприятливих погодних умов перевернувся мікроавтобус “Мерседес-Бенц 310” з чотирма пасажирами. На щастя загиблих немає. Шестирічну дівчинку зі струсом головного мозку направлено до травматологічного відділення Дитячої міської лікарні.
Об 11:50 до чергової частини Зінківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Гадяч – Опішня». Як з’ясувалося, 52-річний водій мікроавтобусу “ГАЗ” не впорався з керуванням і допустив перекидання автівки. У салоні мікроавтобусу знаходилися десять пасажирів, з них постраждали двоє. На даний час обох направлено до лікарні. Стан здоров’я потерпілих задовільний.
Близько 15 години на автодорозі “Полтава-Олександрія” в результаті зіткнення автомобілів “Тойота” та “Субару” три людини загинули, чотирьох травмовано. Особи загиблих і потерпілих встановлюються.
Всього з початку 2009 року на дорогах Полтавщини відбулося більше 1000 дорожньо-транспортних пригод, в яких 180 осіб загинули і понад 1300 травмовано.

Шановні водії, ураховуючи погіршення якості дорожнього покриття, закликаємо Вас бути обережними та уважними. Пам’ятайте про необхідність дотримуватися безпечної дистанції, обирати безпечну швидкість руху з урахуванням дорожньої обстановки, особливо зараз!

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 14:48 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації