Вхід | Реєстрація

ДТП біля православної церкви в м. Лохвиця

ДТП біля православної церкви в м. Лохвиця
Нехтування елементарними правилами водіння призвело до ДТП. Сьогодні о 17,15 в районі місцевої православної церкви, яка розташована в центрі м. Лохвиця, незрозумілий маневр на трасі червоного “Жигулі”, призвів до фізичних та моральних страждань водія легкого скутера.
Напевно намагаючись стати на стоянку біля господарського магазину, водій авто не помітив скутеріста який рухався йому назустріч. Ударившись об бампер автомобіля ВАЗ - 2101, скутер кинуло на край стоянки під стоячий на ній “Москвич –412”.
Завдяки швидким діям працівників ДАЇ та швидкої допомоги , потерпілому було надана перша медична допомога, та організована швидка відправка в травматологічне відділення Лохвицької районної лікарні. На місці аварії залишилися співробітники ДАЇ для подальшого з'ясування реальної причини ДТП.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2011, 16:11 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації