Вхід | Реєстрація

Із весілля – у морг

Із весілля – у морг
Трагедія сталась 23 вересня близько 21 години в кафе, яке знаходиться по вулиці Петра Юрченка, що у Київському районі міста Полтави. Сімдесятивосьмирічний дідусь, мешканець одного із сіл Диканського району Полтавської області, разом зі своєю родиною святкував тут одруження онука. Старенький сидів за святковим столом, коли йому стало зле.
Присутні негайно викликали швидку та почали надавати дідусеві першу медичну допомогу до приїзду лікарів. Медики приїхали дуже оперативно, однак на той момент чоловік уже не подавав ознак життя.
Працівники міліції, які також прибули на місце події, встановили, що ніяких конфліктів та непорозумінь під час весілля не було. Судово-медичний експерт слідів насильницької смерті на тілі дідуся також не виявив. Померлого доправили у бюро судово-медичних експертиз, фахівці якого найближчим часом повинні встановити причину його смерті.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2011, 12:32 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації