Вхід | Реєстрація

БНОНівці Полтавщини затримали чоловіка із 80-ма кілограмами коноплі

БНОНівці Полтавщини затримали чоловіка із 80-ма кілограмами коноплі
Як повідомив на прес-конференції, 26 вересня, начальник Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Олег Кропивка, минулої доби у 7-ми кілометрах від села Великі Сорочиці Миргородського району, працівники очолюваної ним служби затримали 33-річного мешканця Шишацького району, який на автомобілі ВАЗ перевозив мішки з рослинами коноплі загальною вагою близько 80 кілограмів. Речові докази направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Вказаний факт – один із наочних прикладів динамічної роботи Управління, спрямованої на викриття наркозлочинів. Лише протягом 10 діб відпрацювання області, зі слів очільника служби, яке тривало з 5 по 15 вересня, працівники УБНОН задокументували 27 фактів збуту наркотичних засобів і затримали 12 наркоторгівців. З незаконного обігу вилучено 66 кг 200 г наркотичних засобів – це близько мільйона гривень за цінами чорного ринку.
З початку 2011 року на території області за задокументованими фактами порушено більше однієї тисячі кримінальних справ, серед яких понад 460, пов’язаних зі збутом наркотиків. Заарештовано понад 90 наркозбувачів. Окрім того, БНОНівці знешкодили 40 наркопритонів та 2 нарколабораторії. З незаконного обігу вилучено 240 кілограм наркозасобів на загальну суму понад 2,5 мільйони гривень.
За інформацією Олега Кропивки, Управління БНОН активно опановує нові методики протидії наркозлочинності. Так, зокрема, на даний час відділ активно працює над розкриттям злочинів через локальну мережу Інтернет. Оперативникам уже відомі факти незаконної діяльності – наразі вони працюють над їх викриттям.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2011, 11:34 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації