Вхід | Реєстрація

Зіньківські та диканські правоохоронці затримали п’яного вершника

Зіньківські та диканські правоохоронці затримали п’яного вершника
«Я хотів доїхати додому!» Так пояснив свій злочинний вчинок 30-річний Віктор (ім’я змінено – від авт.), який 23-го вересня близько 19-ї години вечора викрав коня з території місцевої ферми в селі Волошкове Зіньківського району.
За словами першого заступника начальника Зіньківського райвідділу міліції Олександра Житника, чоловік, будучи напідпитку, осідлав фермерського коня та проїхав на ньому близько 10-ти кілометрів до села Петродавидівка Диканського району.
Там, в одному з будинків, на нього вже чекали друзі по чарці. Прив’язавши вороного до дерева, Віктор розпочав пиятику, після якої заснув. Розбудили спритника вже працівники міліції, які всю ніч розшукували крадія.
Як повідомив Олександр Іванович, для пошуків зловмисника довелося залучити диканських правоохоронців, оскільки сліди викраденої тварини вели до Диканського району. На Диканьщині Віктора добре знали працівники міліції, оскільки він не раз притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки свійських тварин.
Того дня чоловіка було затримано. У скоєному він зізнався та пояснив, що просто хотів доїхати додому, проте заснув у друзів. Коня вилучено та повернуто власникам. Порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. За неабияку «любов» до коней Віктор має шанс повернутися за грати на строк від трьох до шести років.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2011, 11:38 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації