Вхід | Реєстрація

Кременчук підтримав благодійну акцію «Пробіг з вірою в серці»

Кременчук підтримав благодійну акцію «Пробіг з вірою в серці»
1 жовтня 2011 року у Кременчуці відбулася благодійна акція «Пробіг з вірою в серці». Даний захід став яскравим прикладом співпраці виконкому Кременчуцької міської ради і соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Данон». За кошти, зібрані під час пробігу,  планують придбати  апарат для вентиляції легенів для пологового відділення 2 міської лікарні. Отже, 1 жовтня понад три тисячі мешканців міста долучилися до благодійності. Представники органів місцевого самоврядування, школярі та студенти, працівники промислових підприємств, організацій та установ міста, члени громадських організацій, представники інваспорту та інші небайдужі кременчужани зібралися та стали активними учасниками благодійного пробігу, що проходив по вулиці Леніна  від площі Незалежності до площі Перемоги і у зворотному напрямку. Забіги проводилися за п’ятьма віковими категоріями: від 7-14 років, 14-17 років, 17-25 років, 25-35 років, від 35 та вище років. Від організаторів благодійної акції – компанії «Данон» бігуни, що посіли призові місця,  були відзначені Грамотами та медалями, а також цінними подарунками. А всі учасники благодійної акції отримали гостинці у вигляді молочних продуктів.
Варто відзначити, що від міської влади  у заході взяли участь заступники міського голови Віктор Калашник і Віталій Малецький, начальник управління у справах сім’ї, дітей та молоді Ольга Усанова, керівник відділу фізичної культури і спорту Олександр Мазур.  Віктор Калаштнк зазначив, що міська влада і надалі співпрацюватиме із соціально відповідальним бізнесом. Оскільки їх благодійні наміри спрямовані на удосконалення матеріально-технічної бази навчальних і лікувальних закладів, на розвиток інфраструктури міста, а це значить – на покращення умов життя всіх кременчужан.
Віталій Малецький підкреслив, що Кременчук завжди активно долучається до всіх благодійних акцій. Як приклад назвав акцію «Серце до серця», що організовується  Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» та проводиться у нашому місті протягом 4-ох років. За кошти, які були зібрані у різні роки під час вищезазначених  заходів, придбали обладнання необхідне для діагностики та лікування вад зору у дітей, лампу фототерапії для неонатального відділення Кременчуцького пологового будинку, обладнання для вимірювання рівня глюкози у крові хворих на цукровий діабет дітей, тощо. Сьогодні Кременчук перейняв естафету від м. Херсона, де вперше було проведено благодійну акцію «Пробіг з вірою в серці». Віталій Малецький зауважив, що мешканці нашого міста небайдужі до чужої біди, тому завжди підтримують  благодійні справи.
За попередніми підрахунками, в ході благодійної акції «Пробіг з вірою в серці» у Кременчуці зібрано близько 20 тисяч гривень.

Автор: Кременчуцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 жовтня 2011, 15:27 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації