Вхід | Реєстрація

В Козельщинському район на хабарі упіймали депутата

В Козельщинському район на хабарі упіймали депутата
Депутата сільради затримали правоохоронці «на гарячому», при отриманні ним 105 000 гривень біля сільської ради в одному із сіл козельщинського району.
Зазначений обранець вимагав від 29 річного приватного підприємця 145000 гривень за надання дозволу сільради на демонтаж приміщення колишнього дитячого садка за ці гроші чоловік обіцяв «стимулювати» позитивне рішення щодо цієї справи від голови сільради, а також домовитися з керівництвом потрібних органів.
Відносно депутата сільради порушено кримінальну справу за фактом одержання хабара у великому розмірі. За ознаками складів злочинів передбачених ч 2 ст 15 ч 3 ст 368 кримінального кодексу України зловмисник затриманий. Триває досудове слідство


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2011, 11:50 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації