Вхід | Реєстрація

Минулої доби ледь не убився дідусь що спускався по мотузці з балкону

Нещасний випадок: 11 жовтня об 11.20 в м. Кременчуці з балкону 5-го поверху житлового будинку, спускаючись вниз по мотузці, впав і отримав травму ноги 57-річний  місцевий мешканець. Постраждалого госпіталізовано до 3-ї міської лікарні.

Пожежі:
на території області виникли 3 пожежі в житлових будинках, прямі збитки від яких становлять 10 000 грн. Під час пожеж загинула 1 людина.
11 жовтня внаслідок пожежі у житловому будинку в с. Ковалі Чорнухинського району загинув 53-річний господар оселі. Причиною пожежі стала необережність чоловіка з вогнем під час паління.
11 жовтня о 10.29 в Автозаводському районі м. Кременчука по вул. Тельмана пожежа виникла в квартирі громадянки 1989 р.н. Вогонь знищив домашнє майно в одній із кімнат. Пожежу гасили 2 пожежних відділення. Було врятовано господарку квартири та її доньку 2008 р.н., також евакуйовано 4-х людей із сусідніх квартир. Причина пожежі нині встановлюється.

ДТП:  на автошляхах області сталися 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких  постраждало 6 людей та 1 особа загинула.
11 жовтня біля с. Сенча Лохвицького району, не впоравшись з керуванням мотоцикла «МТ-11», загинув  66-річний місцевий мешканець.
11 жовтня о 02.40 в с.Давидівка Пирятинського району на залізничному переїзді Грабарівка-Пирятин  47-річний водій автомобіля «GEELY» зіткнувся з вантажним потягом сполученням «Пирятин-Прилуки». Внаслідок ДТП водій автомобіля «GEELY» та двоє його пасажирів 1979 і 1977 років народження  отримали тілесні ушкодження та доставлені в  Пирятинську ЦРЛ. Причиною ДТП став сон водія іномарки за кермом.

Боєприпаси: 11 жовтня о 14.00 піротехніками УМНС України в Полтавській області знищено 2300 стрілецьких набоїв різного калібру та 32 боєприпаси часів війни (10 артснарядів, 10 мінометних мін, 12 гранат), які були виявлені 10 жовтня  в Диканському районі.

Автор: Управління МНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2011, 11:39 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації