Вхід | Реєстрація

За минулу добу було 5 пожеж, 8 ДТП, отруєння грибами і в Дніпрі виловили тіло жінки

Пожежі: в області виникло 5 пожеж, попередні прямі збитки від яких становлять 55150 грн. Під час пожеж загинула 1 людина.
12 жовтня о 13.45 в с. Козаче Чутівського району в житловому будинку 71-річного місцевого мешканця виникла пожежа. На місці пожежі виявлено тіло господаря. Причина пожежі – необережність літньої людини  з вогнем під час паління. Підрозділи МНС на гасіння пожежі не викликались.
12 жовтня о  07. 25 у м. Пирятині пожежа виникла у літній кухні громадянина 1950 р.н. Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 6 кв. м., пошкоджено внутрішнє оздоблення приміщення. Пожежу гасило 1 пожежне відділення. Було врятовано дві господарчі будівлі на загальну суму 15 000 грн. Причиною загорання стало неправильне влаштування та несправність димаря опалювальної печі.
11 жовтня у с. Великі Солониці Новосанжарського  району  згорів автомобіль «ВАЗ -2109», який належав громадянину 1948 р.н. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля. В гасінні брало участь ПСО ТОВ «Елеватор Чиста Криниця».
12 жовтня  у с. Канави Кобеляцького району на відкритій території, яка належить Канавській сільській раді, вигоріла суха трава на площі 2 га.  Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи. Пожежу гасив 1 пожежний підрозділ.
12 жовтня близько 17-ї години у м. Полтаві по вул. Гетьмана згорів автомобіль «ГАЗ-2402», який належить громадянину 1962 р.н. Причина пожежі – необережне поводження власника авто з вогнем під час зварювальних робіт. В гасінні пожежі брало участь 1 відділення аварійно-рятувальної частини.

ДТП: на автошляхах області сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинула 1 дитина та постраждало 10 людей.
12 жовтня о 19.00 в м. Лубнах 45-річний водій автомобіля «Мерседес-Бенц Віто» скоїв наїзд на дівчинку 1998 року народження, яка перебігала проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Внаслідок ДТП дитина загинула на місці пригоди. 

Нещасний випадок на воді: за висновком судмедекспертизи, 23-річна мешканка м. Комсомольська, тіло якої було вилучено з р. Дніпро 7 вересня, загинула внаслідок утоплення.

Отруєння грибами: 11 жовтня до реанімаційного відділення Миргородської ЦРЛ з діагнозом «отруєння грибами» госпіталізовано трьох мешканців м. Миргорода: жінку 1960 року народження, чоловіків 1989 та 1973 років народження. Гриби  потерпілі  вживали 10 жовтня  під час вечері. Стан постраждалих – середньої тяжкості.

Автор: Управління МНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2011, 09:48 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації