Вхід | Реєстрація

В Кременчуці затримали банду свавільників

Працівники обласного і міського управління боротьби із організованою злочинністю затримали угруповання молодиків, які протягом тривалого часу змушували тремтіти від страху мікрорайон Молодіжний. Молоді люди, власне - хлопчаки, віком 18-20 років діяли за принципом зграї – юрбою нападали на кременчужан. Про це ВІДКРИТОМУ РАДІО телефоном розповіла старший інспектор по зв’язках із громадськістю обласного управління внутрішніх справ Яна Холодна. За деякими даними в угруповування була навіть своя назва – чи-то «сороконіжки», чи-то «сорок кросівок». Але убозвівці це не коментують. Натепер міліціонери встановлюють постраждалих від банди людей, щоб притягнути молодиків до відповідальності. Правоохоронці звертаються із проханням до кременчужан, які, можливо зазнали подібних нападів. Будь–ласка зверніться в обласний УБОЗ за адресою місто Полтава, вул. жовтнева, 38. Телефон у Полтаві: 56-15-90. Безпеку і анонімність гарантують.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 10:31 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації