Вхід | Реєстрація

За горіхи дав «на горіхи» обухом сокири

За горіхи дав «на горіхи» обухом сокири
Увечері 11 жовтня 2011 року в службовий кабінет начальника сектору дільничних інспекторів міліції на прийом прийшов чоловік, який повідомив, що він щойно здійснив убивство своєї співмешканки.
Працівники міліції одразу ж виїхали на місце пригоди, у село Велика Павлівка. Прибувши до оселі, яку вказав чоловік, працівники міліції дійсно виявили у одній із кімнат будинку поранену в голову жінку. Потерпілу негайно доставили до лікарні.
У ході роботи слідчо-оперативної групи, міліціонери з’ясували, що господиня проживала сама. Жінка частенько заглядала в чарку. А близько тижня тому вона прийняла до себе 59-річного співмешканця із Зінькова.
Щоб заробити хоч якісь кошти на прожиття, чоловік і жінка збирали по селу горіхи у нежилих господарствах. Зібрані плоди пара продавала.
Того дня, 11 жовтня, чоловік, після збирання горіхів, на деякий час відлучився з господарства. А коли повернувся, то застав свою співмешканку вже нетверезою.
Ні зібраних горіхів, ні вторгованих грошей у жінки не залишилось. Чоловік розгнівався На цьому ґрунті між ними виникла сварка. Після словесних перепалок господиня невдовзі вклалася спати. Та співмешканець опанувати себе не зміг. У пориві гніву він взяв сокиру та обухом наніс господині удар у потилицю. Чоловік подумав, що вбив жінку. Після цього він попрямував до міліції, де і заявив про свій злочин.
Наразі потерпіла знаходиться на лікуванні, а відносно її співмешканця вирішується питання про порушення кримінальної справи. Беззаперечним є той факт, що чоловік понесе кримінальну відповідальність. Проте, остаточне рішення щодо кваліфікації цього злочину буде прийняте слідчим після встановлення лікарями ступеню тяжкості отриманих жінкою тілесних ушкоджень. Триває дослідча перевірка.

Автор: Лілія Сліпуха, Зіньківський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2011, 15:49 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації