Вхід | Реєстрація

Відлупцював до смерті за небажання пити

Відлупцював до смерті за небажання пити
Днями до Глобинської районної лікарні доставили 50-річного чоловіка зі слідами побиття. Про це повідомили до райвідділу міліції, працівникия якого одразу прибули на місце пригоди та розпочали розшук кривдників селянина.
Нажаль, через два дні в реанімаційному відділенні райлікарні потерпілий помер. Провівши Судово-медичний розтин трупу, медексперти встановили, що смерть настала внаслідок гематоми головного мозку в правій лобно-тім’яній частині.
Невдовзі був затриманий і підозрюваний у цій справі, яким виявився 24-річний знайомий потерпілого. Він розповів, що 15 жовтня близько 23 години він у будинку вищезгаданого потерпілого разом із компанією вживали спиртні напої. Серед ночі. коли компанія зажадала продовження банкету, господар категорично відмовився від продовження гулянки і виставив пияків за двері та просив щоб ті йшли додому й залишили його в спокої. Такі дії захмелілим чоловікам дуже не сподобалися і вони вирішили «провчити» хазяїна за допомогою кулаків.
У результаті «екзекуції» господар отримав закриту черепно-мозкову травму голови. А через два дні від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні.
Кривдник свою вину визнав, розкаявся і розповів правоохоронцям всю історію без обману. У тому, що сталося, чоловік винить горілку. Та відповідати за скоїний злочин прийдеться ж не їй, а йому.
За даним фактом вже порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що потягло за собою смерть потерпілого). За такі дії ередбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2011, 13:19 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації