Вхід | Реєстрація

Ялинкові базари – в усіх трьох районах

Ялинкові базари – в усіх трьох районах
Про підготовку об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг до роботи під час Новорічних таa Різдвяних свят, організацію передсвяткової торгівлі на апартній нараді доповіла начальник управління сприянню підприємництву Олена Регеда. Так, роботи зі святкового оформлення закладів будуть завершені до 20 грудня. З 15 грудня п. р. на ринках "Алмазний" (вул. Калініна,45/4) та "Книжкове джерело" (вул. Шевченка,58) планується розмістити понад 100 лотків, де продаватимуть товари святкового новорічного асортименту - сувеніри, ялинкові прикраси та іграшки.
На міських ринках, де є умови, планується організувати продаж ялинок, для чого, враховуючи досвід минулих років, передбачається залучити понад 80 торгових місць.Також збираються організувати роботу святково оформлених ялинкових базарів в усіх трьох районах міста за межами діючих ринків. За інформацією Полтавського управління лісового господарства оптово-відпускні ціни на ялинки в цьому році сформовані на такому рівні : до 1 метра - 24 грн. (2008р.- 21 грн), від 1 метра до 2 метрів- 30 грн.(2008р.-27 грн.), від 2 до 3 метрів – 42 грн. ( 2008 р. - 39 грн.), вище 3 метрів – додатково 18 грн. за кожний метр (2008р. - 15 грн.). Полтавський лісгосп організує торгівлю ялинками у мікрорайонах "Левада", "Браїлки", "Сади-2" та біля входу до речового ринку СП "Полімпекс".
На вул. Жовтневій, від торгового комплексу „Злато місто” до центрального універмагу в День Святого Миколая розпочне свою роботу „Козацький табір". Згідно з міським планом заходів управлінням буде організоване торговельне обслуговування в місцях проведення всіх інших масових новорічних та різдвяних культурно-розважальних заходів. Спільно з обласним управлінням агропромислового розвитку планується проведення 26 грудня 2009 р. традиційного передсвяткового ярмарку з продажу сільськогосподарської продукції за участю господарств Полтавської області і підприємств харчової та переробної промисловості.
В 23-ох магазинах з 29 грудня 2009 по 7 січня 2010 року здійснюватиметься обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни та прирівняних до них категорій населення розширеним асортиментом продовольчих товарів за пільговими цінами та цінами виробника.
Робота магазинів та закладів ресторанного господарства у святкові дні буде організована з продовженим режимом роботи при обов'язковому дотриманні вимог ст.24 Закону України „Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, в частині захисту від шкідливого впливу шуму, та при умові організації належної охорони громадського порядку.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 10:55 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації