Вхід | Реєстрація

У Кременчуці дівчинка пішла з дому в знак протесту

У Кременчуці дівчинка пішла з дому в знак протесту

По обіді 25 жовтня до чергової частини Автозаводського райвідділу міліції звернувся 36-річний кременчужанин, який повідомив, що його неповнолітня 13-річна падчериця зранку пішла до магазину, який розташований біля будинку і додому не повернулася.

Отримавши таку тривожну звістку, правоохоронці одразу розпочали з’ясовувати обставини зникнення дівчинки. Практично весь особовий склад райвідділу був орієнтований на її пошуки. Вже під вечір міліціонери зрештою дитину знайшли та повернули в родину.

З’ясовуючи обставини та мотиви втечі, правоохоронці встановили, що крім втікачки в цій родині батьки виховують ще 4-х дітей. Найменшому з неповнолітніх всього 4 місяці. Тож у дорослих не завжди вистачало часу для ласки та приділення належної батьківської уваги старшій дівчинці. Саме в знак протесту неповнолітня напіводягненою і пішла з дому. У місті дівчинка намагалася знайти родичів, але не змогла. Після невдалих пошуків вона, боячись покарання від батьків, не наважилася вернутися додому, а пішла до сусідніх будинків, де до пізнього вечора провела час з іншими дітьми.

Добре, що ця історія має гарний кінець. Однак батькам слід зробити належні висновки та у майбутньому не допускати таких прогалин у вихованні. Адже кожна дитина мріє про батьків, які її люблять та захищають. А коли стане дорослою то відноситиметься до рідні з такою ж любов’ю. Тож не забувайте про існування своїх дітей. Любіть їх і цікавтеся їх життям.


Автор: Марина Троцька, Автозаводський РВ КМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2011, 13:18 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації