Вхід | Реєстрація

Цьогоріч ялинки коштуватимуть дорожче

Ціни на ялинки виростуть на 13-20% у порівнянні з попереднім роком.
Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомила начальник Управління сприяння підприємництву Олена Регеда.
За її словами, в місті вже створено всі необхідні умови для того, щоб полтавці змогли придбати ялинки до свят.
«Буде забезпечено 80 місць для торгівлі ялинками на території ринків. Але в нас визначені і місця за територіями ринку. Вони будуть розташовані згідно схеми, яка надана буде управлінням з питань містобудування та архітектури, і буде визначено спеціальне оформлення цих ялинкових базарів», – розповіла Олена Регеда.
Також вона додала, що в 3 торгівельних точках можливо буде придбати ялинки і за оптовими цінами.
«Враховуючи вимоги, що сьогодні склались щодо визначення цін на ялинки, якими будуть торгувати в нашому місті, наше управління звернулось до обласного підприємця «Полтавалісгосп», і запросило його до співпраці. І на сьогодні вже видано 3 дозволи, це Браїлки, Сади-2, ринок «Полімпекс», де відповідним підприємством буде здійснюватись торгівля ялинками за оптово-роздрібними цінами», - пояснила Олена Регеда.

ДОВІДКА ІА «НОВИНИ УКРАЇНИ»: Оптово-відпускні цінив цьому році сформовані на такому рівні: ялинка до 1 метра – 24 грн. (2008 – 21 грн.), від 1 метра до 2 метрів – 30 грн. (2008 р. – 27 грн.), від 2 метрів до 3 метрів – 42 грн. (2008 р. – 39 грн.), вище 3 метрів – додатково 18 гривень за кожний метр (2008 р. – 15 грн.).

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 11:20 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації