Вхід | Реєстрація

Іспанська вогняна прем’єра «розгорілась» на півтисячі

Іспанська вогняна прем’єра «розгорілась» на півтисячі
«Файєр-шоу» по-іспанськи для полтавців презентували десять учасників команди «Поларіс». Шестеро хлопців та четверо дівчат розіграли вогняний карнавал перед Міським будинком культури.
Файєр-команда «Поларіс» існує вже близько двох років. Для  них вогонь - це хобі, тому всі навики роботи та трюки вони опановують самотужки. Своє «іспанське»  шоу , як розповів керівник команди Андрій Андрущенко, готували з кінця серпня.  Сьогодні його продемонстрували вперше. Прем'єра була запланована як подарунок на закінчення конкурсу «Студент року ПНПУ - 2011».
Шоу тривало 10 хвилин, за які поларівці «випалили» близько 20-22 літрів спецпалива.  Оригінальні костюми та маски створювали самі, а от кошти на рідину для шоу виділив педагогічний університет.  Адже таке «палаюче» задоволення  не з дешевих і  коштує близько 500 грн. «Випалити»   цю  суму - одне задоволення, як учасникам, так і глядачам.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2011, 12:29 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації