Вхід | Реєстрація

Родич ледь не задушив лохвичанина

Родич ледь не задушив лохвичанина
Далекий родич одного з трьох останніх мешканців села Шмиглі Лохвицького району Григорія Порубайка через гроші намагався його задушити.
Григорій відомий на Лохвиччині пасічник. По мед до нього їздять також із Києва, Харкова.
Одного дня до нього приїхав ділекий родич і повідомив, що у сусідньому селі на нього очікує брат, який потребує допомоги. Лідія Журавель, мешканка сусідніх Яхників, яка спілкувалась з потерпілим розповіла, що Григорія Порубайка ще на початку здивувала запропонована поїздка: «Зазвичай, коли братові щось потрібно, він сам приїжджав до Порубайка, а це раптом знадобилось до нього їхати, та ще й серед ночі. Далі Григорія насторожив момент, коли родич сів не поряд у машині, а чомусь на заднє сидіння. А коли проїхали півдороги - накинув на шию петлю і намагався задушити. Добре, що жертва виявилась кремезною та вистачило сил вчинити супротив - а так би задушив».

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2011, 11:38 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації