Вхід | Реєстрація

Глобинець украв човен

Глобинець украв човен

Днями, 3 грудня,  до чергової частини Глобинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя Градизька про крадіжку його човна.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. У ході роботи правоохоронцями було встановлено, що цього дня, в період часу з 10 до 11 години, невідома особа з гаража домогосподарства 38-річного жителя району здійснила крадіжку його гумового човна «Лисичанка», якого потерпілий придбав за 1200 гривень два роки тому.
При проведенні оперативно-розшукових заходів працівниками міліції невдовзі було встановлено особу підозрюваного. Правоохоронці дізналися, що саме в час зникнення човна біля оселі потерпілого «крутився» місцевий 37-річний чоловік на ім’я Семен. При перевірці інформації працівники міліції також з’ясували, що Семен раніше вже був судимий за скоєння крадіжок. Тож підозра виявилася не марною. Згодом чоловіка затримали та доставили у райвідділ міліції для надання показів. При спілкуванні з правоохоронцями, чоловік зізнався у крадіжці та повністю визнав свою провину. Та чи допоможе йому каяття невдовзі вирішить суд. Бо відносно крадія вже вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).
За вчинення такого правопорушення законом передбачено покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі  на строк до трьох років.


Автор: Марина Грицаєнко, Глобинський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2011, 11:45 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації