Вхід | Реєстрація

У Козельщинському районі двоє учнів місцевої школи обікрали акушерський пункт

У Козельщинському районі двоє учнів місцевої школи обікрали акушерський пункт

У Козельщинському районі двоє учнів місцевої школи вивели із ладу систему опалення у фельдшерсько-акушерському пункті села Бригадирівка. Свій протиправний вчинок хлопці пояснюють бажанням заробити.

16-річний та 17-річний молодчаки мали за мету викрасти метал з приміщення пункту та здати його на металобрухт. У вечірній час вони проникли через двері до медичної установи, де розібрали металеві ворота та зняли металеву частину з котла опалення.

Викрадене хлопці не встигли здати на металобрухт. Дільничний інспектор Козельщинського райвідділу, Володимир Ковадло, швидко «вирахував» неповнолітніх та вжив оперативних заходів щодо їх затримання.

За словами начальника Козельщинського райвідділу Віктора Сербини, у скоєному хлопці зізналися. Тепер вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Хлопцям може загрожувати арешт на строк від 3-х до 6-ти місяців або обмеження чи позбавлення волі строком до 5-ти років.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2011, 14:26 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації