Вхід | Реєстрація

Ансамбль «Маланка» відзначив 15-річчя

Народному фольклорному ансамблю Полтавської аграрної академії «Маланка» сьогодні виповнилося 15 років. З нагоди ювілею відбувся урочистий концерт. Привітати артистів прийшли науковці, представники влади, культурні діячі та друзі. Від обласного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи іменинникам подарували мікрофон. За пропаганду народної творчості та популяризацію аматорського мистецтва учасників колективу нагородили грамотами. А вони заспівали декілька пісень зі свого репертуару.
Художнім керівником «Маланки» є кандидат економічних наук, заслужений артист України Юлія Гущенко. Серед учасників ансамблю – студенти 1-5 курсів і магістранти Полтавської аграрної академії. Усі вони переважно навчаються на факультеті обліку та фінансів.
У 1997 році «Маланці» присвоїли звання народного ансамблю. Один із його здобутків – випуск ліцензованих аудіо- та відеодисків з піснями, тираж яких становить 800 примірників.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2009, 12:07 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації