Вхід | Реєстрація

Через коротке замикання електромережі загинула людина

У с. Яроші (Глобинський район) в житловому будинку громадянина А., 1938 р. н., виникла пожежа. Вогонь пошкодив дерев’яне перекриття веранди, шиферну покрівлю на площі 6 м. кв., домашнє майно. Прямий матеріальний збиток - 2 тис. грн. На місці пожежі знайшли труп власника будинку. Причина пожежі - коротке замикання освітлювальної електромережі. Пожежу ліквідувало 1 відділення ПДПЧ-20. Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 5 надзвичайних подій. З них: 4 пожежі (2 людини загинуло) та 1 дорожньо-транспортну пригоду (1 людина травмована).
Пожежі, за повідомленням ГУ МНС в Полтавській області, виникали:
Хорольський район с. Кривці, в господарстві громадянина Г., 1968 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено дерев`яне перекриття, шиферну покрівлю гаража на площі 30 кв.м., мікроавтобус «Рено-Трафік», 1995 р.в., та товар. Збитки та причина пожежі з`ясовується. Пожежа ліквідована 1 відділенням СДПЧ-33. Врятовано житловий будинок та домашнє майно на суму близько 100,000 грн.
Машівський район с. Селещина, в житловому будинку громадянина Б., 1949 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено диван, постільну білизну, пошкоджено домашнє майно. Прямий збиток 1500 грн. На місці пожежі виявлено труп громадянина Б., який направлено в морг Карлівської ЦРЛ. Причина пожежі - необережність при курінні господаря в ліжку. Пожежа ліквідована 1 відділенням ПДПЧ-42. Врятовано житловий будинок та домашнє майно на суму близько 9 500 грн.
Кобеляцький район смт. Білики, 14.12.2009 р. в РВ МНС від чергового РВ ГУ МВС надійшло повідомлення про те, що в господарстві громадянки Д., 1937 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено 0,5 т житньої соломи , врожаю 2009 року. Прямий збиток - 200 грн. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи. Підрозділи МНС не викликались, пожежа не гасилась.
Дорожньо-транспортна пригода сталася у м. Полтава (Октябрський район). Водій автомобіля «ВАЗ-2101» громадянин І., 1941 р.н., скоїв зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3307» , під керуванням громадянина З., 1955 р.н. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ-2101» громадянка І., 1944 р.н., отримала тілесні ушкодження і доставлена в 1 міську лікарню м. Полтави.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2009, 12:55 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації