Вхід | Реєстрація

Полтавські депутати та правоохоронці вимагають «туалетних пільг»

Полтавські депутати та правоохоронці вимагають «туалетних пільг»

Працівники полтавських громадських вбиралень не дозволяють депутатам, працівникам прокуратури та міліції ходити до вбиральні безкоштовно.

Сьогодні у комплексному підземному переході на вулиці Шевченка біля громадської вбиральні ми побачили дивну «вивіску»: «Туалет без пільг!» Відтак, виникло запитання: що, у Полтаві є пільгові туалети? Тоді хто може користуватися привілегією сходити до кімнати, де «можна попудрити носика», безкоштовно?

Як повідомила нам працівниця вбиральні Олександра (ім’я змінене. — Авт.), вищеокреслене оголошення просто-на-просто стало хитрим маневром через специфічне ставлення до користування послугами WC полтавців із певним статусом.

— Мене просто вражає, які нахабні бувають люди, — сказала жінка. — Аби сходити до громадського туалету, треба заплатити 1 гривню. Одну, розумієте, не 2 і не 3. А приходять усякі і говорять: «А я депутат!» І що, що ти депутат? Плати, як усі. Чому бабуся-пенсіонерка повинна давати гривню, а депутат — ні?

За словами Олександри, полюбляють вимагати собі «привілегії» і деякі працівники прокуратури та міліції.

— Заходять і вже у дверях мені в обличчя посвідченням тицяють. Набридло вже! — розповіла «Полтавщині» жінка. — А як не пустиш безкоштовно, ґвалт зчиняють. Вони ж, бач, безкоштовно до туалету ходити мають!

Без пільг — значить, без пільг. Як видно, Олександра — жінка міцна. Про таких говорять: і коня на скаку зупинить, і в палаючу хату увійде. Додамо: і жодного депутата чи міліціонера «без квитка» до туалету не пропустить.


Автор: Каріна ТЮТЮННИК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2012, 15:04 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації