Вхід | Реєстрація

У Миргороді відкрили районний будинок культури

У Миргороді відкрили районний будинок культури

Перші особи області ознайомилися із станом двох будинків культури в районі.

Губернатор Олександр Удовіченко та голова облради Іван Момот урочисто перерізали символічну стрічку, відкривши реконструйований Миргородський районний будинок культури. Сотні миргородців прийшли подивитися святковий концерт, адже заклад не працював протягом багатьох років.
Реконструкцію цього будинку культури почали у 2004 році. До 2011 року витрачено майже 6 млн. грн. У 2011 році держава виділила ще більше 10 млн. грн., більше 500 тисяч — виділено з місцевого бюджету. Таким чином кошторисна вартість об’єкту склала майже 17 млн. грн. Роботи проводили підприємства Миргорода, Полтави, Харкова та Києва.
Для гостей міста та миргородців силами творчих колективів районного будинку культури організували святковий концерт.
Під час брифінгу, організованого для представників регіональних та місцевих засобів масової інформації, Олександр Удовіченко зауважив, що лише за минулий рік в області відремонтовано більше 400 закладів культури, переважна більшість — у сільській місцевості.
Так, завершується реконструкція будинку культури у селі Великі Сорочинці. Заклад працював з 1967 року, а кілька років тому розпочався його капремонт, на який виділено понад 7,5 млн. грн. з державного та місцевих бюджетів. Його планується завершити до кінця січня. На даному етапі залишилися лише внутрішні роботи з облаштування звукової та світової апаратури. Тут працюватимуть кілька творчих об’єднань, оркестр, танцювальний ансамбль, художній та драматичний колективи.
Нагадаємо, кілька тижнів тому в Гадячі завершили реконструкцію кіноконцертного комплексу «Дружба».


Автор: Тетяна ЄРМОЛЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації