Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі виявили ще одну купюру роздруковану на принтері

У Лохвицькому районі виявили ще одну купюру роздруковану на принтері

Минулої доби у Лохвицькому районі працівники служби боротьби з економічною злочинністю вилучили у 26-річного оператора однієї із АЗС району грошову купюру номіналом 10 гривень з явними ознаками підроблення.
Виявлену готівку було вилучено та направлено на дослідження фахівцям науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області. Згідно висновку спеціаліста вона являється підробленою, не відповідає аналогічним купюрам, які знаходяться в офіційному обігу. Встановлено, що фальшивка була виготовлена на струменевому принтері.
На сьогодні по даному факту проводиться ретельна перевірка, з’ясовується особа, яка причетна до збуту фальшивки та вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (зберігання, придбання або збут підроблених грошей). Санкція даної частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2012, 15:54 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації