Вхід | Реєстрація

За незадовільне утримання зупинок в Кременчуку будуть штрафувати

Відділ благоустрою та екології Автозаводського райвиконкому постійно вимагає від власників торгівельних об’єктів, що знаходяться на зупинках громадського транспорту, оперативно прибирати сніг та лід біля своїх об’єктів та на зупинках. Минулого тижня спеціалісти відділу склали 6-ть протоколів про адміністративні правопорушення, що виявилися в незадовільному утриманні зупинок громадського транспорту та прилеглої до торговельних кіосків та павільйонів території. Порушникам надавалися три доби на усунення недоліків, а адмінпротоколи передані на розгляд адміністративної комісії для накладання штрафів. Крім того спеціалісти відділу перевірили 34 зупинки громадського транспорту та виписали суб’єктам підприємницької діяльності 24 приписи щодо термінового наведення ладу на закріплених за ними зупинках.

Нагадаємо, що згідно статті 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», за такі порушення можна накладати штрафи на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 – 1360 грн), а на громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 – 1700 грн).


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2012, 10:35 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації