Вхід | Реєстрація

У лохвицькому районі загорілася нафта — оператор згорів, 2 робітники отримали опіки

У лохвицькому районі загорілася нафта — оператор згорів, 2 робітники отримали опіки

Учора, 6-го лютого о 14 годині 10 хвилин, до чергової частини Лохвицького райвідділу міліції по телефону надійшло повідомлення від чергового УМНС області про те, що на Яблунівській установці комплексної підготовки нафти поблизу села Вирішального Лохвицького району внаслідок розгерметизації технологічної ємності (25 куб. м) стався вилив та загорання нафтової суміші на площі близько 20 кв. м.

При виїзді на місце події встановлено, що внаслідок пожежі загинув 42-річний оператор установки, мешканець села Сенча Лохвицького району. А ще двоє робітників - 35-річний мешканець міста Лохвиця та 38-річний мешканець села Перевалівка Лохвицького району отримали опіки обличчя та рук.

Наразі потерпілі працівники в стані середньої тяжкості знаходяться на лікуванні в Лохвицькій ЦРЛ.
Причини та обставини пожежі з’ясовуються правоохоронцями.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2012, 11:29 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації