Вхід | Реєстрація

У Кременчуцьких мобільних пунктах обігріву допомогу отримали вже 367 громадян

Станом на 9 лютого у двох кременчуцьких мобільних пунктах обігріву допомога надана 367 громадянам, серед яких більшість є особами  без постійного місця проживання. При цьому в мобільному пункту обігріву, який знаходиться біля супермаркету «Амстор» допомога надана 224 громадянам, а в мобільному пункту обігріву, який знаходиться поблизу оптових складів по вул. Московській – 143. Крім того допомога надається і в пункті обігріву, який обладнаний в приміщенні залізничного вокзалу. Такі цифри назвала на засіданні Спостережної комісії Автозаводського райвиконкому заввідділення обліку бездомних громадян районного терцентру Тетяна Ступак. За її словами в усіх пунктах створені умови для обігріву та годування людей, а також забезпечено запас теплого одягу для передачі безхатченкам. Багато теплого одягу на пункти обігріву в останні дні передали кременчужани, а харчування безхатченків, в тому числі гаряче, забезпечується як за бюджетні гроші, так і завдяки допомозі різних релігійних організацій. На пунктах обігріву організоване чергування  працівників  МНС та соціальних працівників, які займаються питаннями харчування та забезпечення безхатченків теплим одягом.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2012, 20:00 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації