Вхід | Реєстрація

У Хорольському районі чоловік витяг бабусю із палаючого будинку

У Хорольському районі чоловік витяг бабусю із палаючого будинку

В Хорольському районі 31-річний Валерій допоміг вибратися з палаючого будинку сусідці.

5-го лютого 12 року близько 18:00 під час руху на автомобілі по вулиці села Покровська Багачка Хорольського району, молодий чоловік побачив у дзеркало заднього виду якийсь спалах вогню. Зупинившись біля воріт власного будинку, зрозумів, що горить сусідній будинок.

Помешкання належало громадянці 1942 року народження. Прибігши на місце пожежі, Валерій побачив, що прибудована до будинку веранда повністю зруйнована, а віконні рами в будинку геть зовсім відсутні, а покрівля оселі повністю охоплена вогнем.

Зазирнувши у віконний отвір молодик побачив господарку напівзруйнованої оселі, яка намагалася знайти врятувати свої речі та документи. Не розгубившись, хлопець гукнув до себе жінку та почав витягати її з будинку, а вже за мить залишки перекриття впали до долу. Коли Валентину Петрівну запитали, що трапилось, то вона відповіла, що навіть не усвідомила, що трапилося. «Все відбувалося на стільки швидко, що я навіть не могла зрозуміти, що то було. Спочатку пролунав вибух, а за мить все почало горіти».

На той момент на місце події прибули рятувальники МНС та швидка допомога. Для надання першої медичної допомоги літню жінку було доставлено до Хорольської центральної районної лікарні. Вона отримала термічні опіки обличчя та обох кистей рук І, ІІ, ІІІ-А ступені, загальною площею 5-6%. Наразі жінка перебуває в лікарні міста Кременчук. Стан здоров`я задовільний.


Автор: Управління Держтехногенбезпеки у Полтавськй області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2012, 11:40 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації