Вхід | Реєстрація

У Решетилівському райвідділі міліції помер затриманий... від алкогольного отруєння

У Решетилівському райвідділі міліції помер затриманий... від алкогольного отруєння

13 лютого, о 19 годині, до Решетилівського райвідділу міліції надійшло звернення з одного з міських продуктових магазинів з проханням припинити хуліганські дії нетверезого відвідувача. Для з’ясування обставин правопорушення та перевірки особи порушника правоохоронці доставили «розбишаку» до міліцейського підрозділу.

Як установили дільничні інспектори під час спілкування з працівниками магазину чоловік почав лайку з присутніми після того, як на їх очах «осушив» придбану ним пляшку горілку. Побіжно було з’ясовано, що 43-річний порушник, на даний час перебуває під адміністративним наглядом кримінально-виконавчої інспекції у зв’язку із наявністю судимості за хуліганство та неодноразове порушення правил адміннагляду.

У кімнаті дільничних інспекторів міліції, де порушник мав надати пояснення з приводу хуліганства, в присутності мешканки Решетилівки, яка в цей час перебувала на прийомі, у нього раптово погіршилося самопочуття. Бригада швидкої медичної допомоги, яка оперативно прибула на виклик правоохоронців, провела комплекс реанімаційних заходів, однак врятувати життя чоловікові фахівцям не вдалося. Відомо, що померлий тривалий час страждав на алкоголізм, про що є офіційний висновок лікарської комісії.

На тілі померлого, огляд якого проводив спеціаліст полтавського бюро судово-медичної експертизи, тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не виявлено. За висновком судово-медичної експертизи причина смерті – алкогольне отруєння.

Представники Апарату обласної міліції, які проводили попередню перевірку, порушень в діях працівників міліції не вбачають. За дорученням начальника УМВС Полтавщини Едуарда Федосова, з метою ретельного вивчення обставин інциденту, створено робочу комісію, до складу якої увійшли працівники відділу внутрішньої безпеки та інспекції по особовому складу. Також за фактом раптової смерті людини наразі проводить перевірку прокуратура Решетилівського району.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2012, 13:51 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації