Вхід | Реєстрація

На Полтавщині на вихідних загинуло троє осіб

На Полтавщині  на вихідних загинуло троє осіб

19-го лютого о 09:00 ранку до оперативно-диспетчерської служби МНС у Полтавській області надійшло повідомлення про те, що у селі Довгалівка Великобагачанського району, в літній кухні виникла пожежа. На той момент в середині знаходився чоловік, 1940 року народження.
Пожежу швидко було ліквідовано та нажаль чоловіка врятувати не вдалося. Вогнем пошкоджено шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття на площі 2 м2, внутрішнє оздоблення стін та стелі на площі 30 м2, домашнє майно. Збиток - 10 000гривень. Орієнтовна причина пожежі - необережність при курінні загиблого.

Того ж дня по обіді у Карлівському районі, пожежа забрала життя двох пенсіонерів, які проживали у селі Попівка по вулиці Жовтнева. Вогнем знищено ліжко та постільну білизну, пошкоджено телевізор, закопчені стіни та стеля. Збитки та причина пожежі встановлюються.

На місці події було виявлено два тіла без ознак життя: власника будинку – громадянина та його дружини - громадянки  1944 рокународження. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-24.

З початку року в Полтавській області виникло 225 пожеж,  182 в житловому секторі, внаслідок яких загинуло 24 чоловіки.

Управління Держтехногенбезпеки у полтавській області вкотре звертається до громадян! Будьте обережні. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, користуйтесь справними електроприладими, не паліть в ліжку, особливо в нетверезому стані. Не випробовуйте долю, адже життя дається лише раз!


Автор: Управління Держтехногенбезпеки у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2012, 11:39 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації