Вхід | Реєстрація

В Лубнах внаслідок пожежі одна людина отримала опіки

18 лютого о 19:50 селі Олександрівка Лубенського району в житловому будинку громадянина 1983 року народження, виникла пожежа. Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 56 метра квадратних, шиферну покрівлю на площі 50 метрів квадратних, пошкоджено стіни та домашнє майно.

Збиток та причина пожежі встановлюються. В наслідок пожежі дружина господаря громадянка , 1976 року народження, отримала опіки 1,2 ступеню обличчя, шиї, грудної клітини, обох нижніх кінцівок на площі 50-60 % тіла та направлена в реанімаційне відділення ЦМЛ міста Лубни, для надання медичної допомоги. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-17.


Автор: ТУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2012, 15:23 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації