Вхід | Реєстрація

На Полтавщині мікроавтобус із пасажирами з’їхав у кювет – є травмовані

На Полтавщині мікроавтобус із пасажирами з’їхав у кювет – є травмовані

Минулої доби, 21-го лютого, близько 14-ї години, на 40-му кілометрі автодороги Гадяч-Миргород рухався автобус «Рута», сполученням Полтава – Лохвиця - Полтава, під керуванням 47-річного водія з обласного центру, який працює на приватного підприємця-перевізника. На зазначеному відрізку шляху водій автобуса не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та вдарився у земляний вал за кілька сантиметрів від дерева.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажири автобуса: 46-річна полтавка та 25-річна мешканка Лохвиччини отримали закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку, забійні рани та переломи. Потерпілі доставлені в Миргородську центральну районну лікарню. Всього у автобусі знаходилися п’ять Водій та ще три пасажири не постраждали.

Згідно висновку медичного обстеження, водій на момент ДТП був тверезий.

На даний час працівники міліції з’ясовують обставини та причини автопригоди та вирішують питання про порушення по даному факту кримінальної справи за ознаками статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження або тяжкі тілесні ушкодження).


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2012, 14:29 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації