Вхід | Реєстрація

На Полтавщині необережність при курінні призвело до загибелі 39-річного чоловіка

На Полтавщині необережність при курінні призвело до загибелі 39-річного чоловіка

23-го лютого близько 05:00 до у місті Червонозаводське  Лохвицьккого району по вулиці Якубовського, в одній із квартир 8-поверхового житлового будинку, виникла пожежа. В даній квартирі проживав громадянин 1973 року народження.

Як вияснилося, сусіди, які проживали поруч прокинулися від того, що відчули у своїй квартирі запах диму. Чоловік вийшов на площадку подивитися, що трапилося та помітив, як із-під дверей сусідньої квартири виходить дим. Він швидко відчинив двері та зайшов до середини. Побачивши, що горить диван, чоловік наказав своїй дружині негайно викликати пожежно-рятувальний підрозділ, а сам самотужки,  намагався загасити вогонь.

Вже за декілька хвилин на місце події прибули рятувальники МНС за ліквідували пожежу. Вогнем знищено диван та постільну білизну, пошкоджено стіни житлової кімнати та домашнє майно. Тіло господаря було знайдено неподалік від осередку пожежі.

Врятовано 8-ми квартирний одноповерховий житловий будинок на 100 000 грн. Причина пожежі - необережність при курінні загиблого в ліжку. Збиток – 5000 гривень. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-29.


Автор: Управління Державної інспекції техногенної безпеки у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2012, 14:37 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації