Вхід | Реєстрація

Луценко і Закон

27-го лютого у Печерському районному суді оголосили вирок екс-міністру внутрішніх справ. Юрій Луценко за свої тяжкі злочини повинен буде відсидіти за ґратами всього чотири роки. І доки представники європейських країн обурюються таким жорстким, на їх думку, вироком, ми з вами можемо порадіти: правосуддя в Україні таки є.

Насправді слід вважати лише збігом те, що екс-міністр був у опозиції до діючої влади і колись намагався засадити за ґрати кількох серйозних політиків із Партії Регіонів. Ці факти ніяк між собою не пов’язані. Абсолютно. Просто в Україні нарешті почав працювати Закон. Украв — у в’язницю, призначив незаконно пенсію водію — сідай на чотири роки. Невже ви гадаєте, що якби хтось із представників владної партії порушив чинне законодавство, він би не поніс такого ж жорсткого покарання? Що? Ви сумніваєтесь? Та ну, це ви даремно.

Просто Луценко став першою ластівкою. Чи другою, якщо першою вважати екс-прем’єра Юлію Тимошенко. Справи двох цих колишніх представників влади є серйозною пересторогою для інших чиновників. От захоче, приміром, хтось із вищого керівництва побудувати собі дачку десь, скажімо, у Межигір’ї. Уже й землю знайде і незаконно її прибрати до рук захоче, а потім — зирк у телевізор — а там Луценко за ґратами сумно позирає крізь окуляри. І передумає представник влади незаконну дачку будувати — Закону злякається. Або захоче, наприклад, якийсь депутат собі машину іноземну купити мільйонів так за півтора гривень. А грошей у нього таких не буде, бо депутат стільки ж не заробляє. І надумає він вкрасти ці півтора мільйони у держави. І тільки він руку в кишеню країни посуне, як зі сторінки якоїсь із газет на нього просто із тюремної камери екс-міністр Юрій Луценко подивиться. І страшно стане депутату. Згадає він про Закон, рівний для всіх, про суддів непідкупних та про покарання неминуче. І передумає мільйони у держави красти.

Та що там депутати і чиновники! Тепер будь-який українець лише подумає щось нехороше про державу та про владу у ній, тільки захоче словом негарним усе назвати, як тут же подивиться у телевізор, зазирне у газету і зрозуміє: нічого казати не треба. Краще порадіти, що боротьба із корупцією у країні проходить настільки успішно. Головних корупціонерів — Тимошенко та Луценка — уже посадили. Лишається іще кількох особливо неугодних… тобто, перепрошую, небезпечних покарати — і все у нас буде добре. Корупція зникне. І буде Закон — справедливий, але суворий до всіх. Особливо, до колишніх міністрів.


Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2012, 08:48 | Полтавщина | Редакційна
1. Заказчик / 2 березня 2012, 11:55
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Тимошенко - Луценко: Ты, с*ка, у меня до самолета не добежишь
Павел Васильев, специально для "Обозревателя"
11 февраля, четверг, 2010, 11:59
Посилання на obozrevatel.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації