Вхід | Реєстрація

У полтавських переходах активувалися продавці квітів

У полтавських переходах активувалися продавці квітів

Мімози та котики окуповували полтавські підземні переходи.
Напередодні 8 березня в Полтаві активізуються не лише квіткові магазини, але і все кому, не лінь - квіти ходовий товар! В основному, стихійні торгові точки виникли перед входом в підземні переходи міста і в самих переходах. Наприклад, перед "Золотим Містом" вже літня жінка торгує мімозою. Маленький букетик коштує 5 грн, середній - 15, а клас "люкс" - 20 грн В асортименті є і "троянда голландська" - усього лише 10 грн за три квіточки. Нам дозволяють сфотографувати тільки квіти.
Біля кінотеатру ім. Котляревского з квітами стоїть жінка молодше. Асортимент простий донезмоги - тюльпани і гіацинти. Тюльпани "Алладін" коштують 25 грн, а гіацинти - 30 грн. В переході торгівля активніша, але штучні букетики і гіацинти уваги вже не притягають. А ось котики верби - тут вражають вибором. На одній з церати, що розстелена на підлозі, за букетики просять від 5 до 10 грн На іншій - від 10 до 20 грн. На останні дають знижку в 5 грн. Тут також продавців не фотографуємо, імен не запитуємо. Але особливістю бізнесу поцікавилися.
- Звідки привожу? Та нізвідки, - відповідаємо нам продавщиця. - По болоту ходжу, уся мокра потім. Вже удома доводжу їх: розкриваю кожну бруньку, щоб вийшов "котик". Потім оформляю букетиками. Це важка робота, а ви думали що?
- Нічого не думаю. А екоінспектори або міліція як на вас реагують?
- Як реагують? Якщо постійно тут стояти, то нормально, скажуть тільки, що торгувати тут не можна. А якщо у них завдання є, рейд потрібно провести, то тоді доведеться згортатися.


Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2012, 15:15 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації