Вхід | Реєстрація

У Зінькові відбувся конкурс «Міс Зіньківщина – 2012»

У Зінькові відбувся конкурс «Міс Зіньківщина – 2012»

Справжнім весняним подарунком для всіх жителів Зіньківського району став конкурс «Міс Зіньківщина – 2012». Пройшов він 9 березня у районному будинку культури. П’ять годин тривала 6 - етапна конкурсна програма ! Переможницею визначено опішнянку Ніну Бабич.

У конкурсі взяли участь тринадцять учасниць:

1. Афанасьєва Наталія, с.Пишненки,

2.Переятинець Марина,с.В.Павлівка,

3.Лаврик Наталія, м.Зіньків,

4.Бабич Ніна, смт.Опішня,

5. Сохацька Тетяна,с.Пишненки,

6.Іванюта Тетяна, с.Дейкалівка,

7.Василенко Анна,с.Заїченці,

8.Білоусова Олена,с.Лютенські Будища,

9. Андросова Тетяна, с.Артелярщина,

10.Піньковська Яна, с.Арсенівка,

11.Овчаренко Анжела,с.Кирило – Ганнівка,

12.Давидко Анна,м.Зіньків,

13.Педько Тетяна, м.Зінків.

 Дівчата виборювали право називатися найкращою в декілька етапів. Перший етап – Візитна картка, другий етап – Інтелектуальний конкурс, третій – Грація, четвертий – Мої таланти, п’ятий – Дефіле та інтелект, шостий етап – Танцювальна композиція у весільних сукнях.

Організатори конкурсу поставили перед собою завдання оцінювати конкурсанток не тільки за зовнішньою привабливістю, а передусім показати, що кожна дівчина являє собою безмежний світ внутрішньої краси, душевності і чарівності.

Оцінювало конкурсанток журі в складі: голова: Ващенко С.В. – голова районної ради. Члени журі: заступник голови РДА Марченко В.В. , начальник центру електрозв’язку Полтавської дирекції ВАТ «Укртелеком» Фесенко В.М.,  лісничий зіньківського лісництва Гришко І.І. , директор комунального закладу «Зіньківський РБК» Дощенко Т.І.

Вступною частиною конкурсу було виконання танцювальної композиції конкурсантками , якою вони і привітали всіх присутніх. Розпочався конкурс з «Візитної картки» кожної учасниці, на даному етапі  були представлені відеоролики. В своїх відео дівчата розповідали про себе і своє село, місто.

В інтелектуальному конкурсі,  красуні показували  себе в ролі оратора. Завдання цього конкурсу - дати відповідь на питання: «Якою я бачу Зіньківщину?». Оцінювалось  мистецтво оратора, комунікабельність та стиль.

На третьому етапі ,  учасниці демонстрували свою грацію у танці. В конкурсі «Мої таланти» дівчата показували свої вміння , та навички. Тут були представлені і вишиті рушники, і роботи з бісеру, і роботи виконані технікою «квілінг». Дівчата виконували пісні, танцювали… Таланти і захоплення були найрізноманітнішими. Знайшли навіть призначення пластиковим пляшкам! Аня Давидко показала свої вміння зі сцени: продемонструвала процедуру пірсінг пупка, та презентувала модель на якій був виконаний малюнок  в стилі Боді - Арт.

Дефілювали  та демонстрували інтелектуальні здібності  на  п’ятому етапі конкурсної програми. Спочатку показали своє вміння триматися на сцені, як справжні моделі, а потім кожна з учасниць дала відповідь на запитання, які задавали судді.

І нарешті , завершальний , шостий етап – виконання танцювальної композиції у весільних сукнях, у якому судді оцінили всіх учасниць максимально.

Після підрахунку голосів , голова журі оголосив переможниць конкурсу «Міс Зіньківщина 2012». Ними стали:Міс глядацьких симпатій – Іванюта Тетяна, с.Дейкалівка. Друга Віце – міс – Василенко Анна, с. Заїченці.

Перша Віце – міс – Давидко Анна, м.Зіньків

Міс Зіньківщина 2012 – Бабич Ніна, смт.Опішня.

Всі учасниці отримали дипломи та подарунки. А переможниця отримала пральну машину, абонемент на відвідування басейну в санаторії Сосновий Бір, та диплом «Міс Зіньківщина – 2012».

В перервах між конкурсами, виконанням пісень, глядачів розважали ,  переможниця конкурсу «Кращий Голос Зіньківщини» Тетяна Гурин, Володимир Горобець, Яна Пилипенко, Оксана Лихина та Григорій Дубина.

Конкурс відбувся завдяки підтримці Партії Регіонів,  районної ради, Зіньківської РДА, спонсорській підтримці підприємців м. Зінькова , інформаційній підтримці газети «Голос Зіньківщини» та районного радіомовлення, інформаційного інтернет-сайту «Зіньків-City».


Автор: Ірина Леонтій, www.zinkiv.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2012, 13:29 | Зіньків | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації