Вхід | Реєстрація

Кобеляцький район: врятовано 2 рибалок

Кобеляцький район: врятовано 2 рибалок

18 березня о 12:30 до оперативного диспетчерської служби Територіального управління МНС у Полтавській області, надійшло повідомлення про те, що в районі села Солошино Кобеляцького району, на відстані 2 км. від берега, в акваторії Дніпродзержинського водосховища сталося відколювання крижини від льодового масиву. На крижині залишився рибалка. На допомогу потерпілому на надувному човну відправився інший рибалка, який знаходився неподалік від місця події. Потерпілому вдалося перебратися з крижини на човен, але через шеретування льоду допливти до берега не вдалося. Рятувальні роботи по вилученню з води рибалок проводили працівники Кременчуцької водолазно-рятувальної станції за допомогою аероглісера, після чого потерпілі були обстежені лікарями. Стан здоров’я чоловіків задовільний. На місці пригоди працювали Кременчуцька водолазно-рятувальна станція, служба швидкої допомоги та Кобеляцький районний відділ УМНС у Полтавській області.


Автор: ТУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2012, 09:54 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації