Вхід | Реєстрація

Хорольські міліціонери виявили наркозбувача

Днями працівники міліції Хорольського райвідділу провели санкціонований Хорольським районним судом обшук в помешканні раніше судимого 22 річного чоловіка.

В результаті обшуку міліціонери виявили та вилучили наркотичну речовину, а саме – канабіс загальною вагою близько 500 грам, яку господар зберігав з метою збуту.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника кримінальної міліції Хорольського РВ УМВС Руслан Павелко, це надзвичайно серйозне затримання злочинця, і після нього, в Хорольському районі, перекритий потужний канал торгівлі наркотичним зіллям… Адже, навіть по скромним підрахункам, на «чорному ринку» вилучені наркотики коштуватимуть близько п’яти тисяч гривень. Крім того, за затриманим, вже не один місяць проводилось спостереження з метою збору інформації про канали збуту.

На даний час чоловік в скоєнні злочину, передбданого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, зізнався та дав правдиві свідчення. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

На сьогодні здійснюються відповідні перевірки, й на думку Руслана Павелка, виявленими на даний час фактами збуту наркотиків справа не закінчиться. Адже з’являються нові факти скоєння наркозлочинів.

До речі, серед молоді існує міф нібито вживання канабісу ( коноплі) не веде до залежності. Але, кожен лікар – нарколог підтвердить інше… Паління коноплі призводить до швидкого погіршення здоров’я, понижує розумові здібності, викликає залежність та спонукає до спроби більш сильнішого наркотику.


Автор: ВЗГ УМВС за матеріалами Хорольського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2012, 12:33 | Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації