Вхід | Реєстрація

В Лохвицькому районі викрито підпільну ґуральню

В Лохвицькому районі викрито підпільну ґуральню

На Лохвиччині дільничні інспектори міліції спільно з працівниками Державної податкової адміністрації викрили факт незаконного виготовлення та збуту сурогатного алкоголю.

Як встановили правоохоронці, 28-го лютого в одному із сіл Лохвицького району за місцем мешкання 62-річна пенсіонерка займалась незаконним виготовленням та збутом алкогольних напоїв.

Під час затримання правоохоронцями жінка збула 0,5 л водо-спиртової суміші своєму односельчанину, яка є кустарно виготовленим алкогольним напоєм та не відповідає вимогам ДСТУ.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2012, 12:26 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації