Вхід | Реєстрація

Перемоги лубенських борців

Перемоги лубенських борців
У Полтаві відбувся відкритий чемпіонат ЦР ФСТ «Україна» з вільної боротьби. Вдало на змаганнях виступили юні борці, вихованці тренера Лубенської ДЮСШ Сергія Кривошеї. Семеро лубенців стали призерами.
Треті місця посіли учні ЗОШ № 10 Андрій Слюсенко (вага до 85 кг), Ірина Ханенко (до 32 кг), Сергій Гнатченко (до 42 кг), а також студентка Лубенського фінансо-економічного коледжу Тетяна Абаньшина (до 58 кг). Ще «бронзу» виборола учениця ЗОШ № 3 Марина Білан (до 43 кг). Срібні нагороди здобули Сергій Горовий (до 59 кг) з ЗОШ № 10 і студентка Наталія Горбатенко (до 65 кг). Вихованці тренера Лубенської ДЮСШ «Колос» Володимира Слинька, як і завжди, теж були «на висоті». На третю сходинку п’єдесталу піднялися учень ЗОШ № 8 Богдан Курило (вага до 63 кг) та Олександр Говоруха (до 42 кг) з Новооріхівки. Невтомна юна новооріхівчанка Валентина Плескач у вазі до 38 кг виборола «срібло». А найкращий результат продемонструвала учениця ЗОШ №8 Аліна Харченко (до 56) кг, яка стала чемпіонкою престижних змагань.
Чимало нагород різного ґатунку привезли з юнацького турніру лубенські борці. Змагання пройшли в м. Українка, що на Київщині, і були присвячені Святому Миколаю. Тут лубенці, що виступали у шести вагових категоріях, представляли Полтавщину серед юних місцевих спортсменів з Києва, Обухова, Тального, Богуслава, Сквирі, Миронівки Кагарлика, Білої Церкви, Рокитного. За підсумками змагань чемпіонські звання отримали вихованці тренера ДЮСШ Руслана Товкача – Євген Мороз (до 32 кг) з ЗОШ № 8 (до речі, у його ваговій категорії було 24 (!) учасника) та Іван Кравченко (до 26 кг), учень ЗОШ № 2. Також медалі вищої проби вибороли вихованці ДЮСШ»Колос» Тимур Камалетдінов (до 29 кг) з СШ № 6 і учень ЗОШ № 8 Вадим Дейнека (до 67 кг), яких тренує Володимир Слинько. Ще на турнірі «срібло» здобув Максим Сірий (до 46 кг) з ЗОШ № 2, а «бронзу» лубенець Максим Нижник (до 60 кг), студент одного з полтавських вузів. Тренери і спортсмени висловлюють велику подяку за допомогу у поїздці на змагання лубенцям Володимиру Тесленку, Вадиму Рижову, Денису Оніщенку, Артему Павленку, Володимиру Савельєву, Ярославу Реві, Юрію Ладиці, Олексію Сапі, Вячеславу Педризі, Максиму Панченку, Владиславу Москаленку, Володимиру Мясоїду, Руслану Сацькому, Сергію Селюку, Богдану Купріянову, Максиму Васильчуку, Вадиму Товкачу, Євгену Жадану, всім тим, кому не байдужий розвиток цього виду спорту у місті.
Нещодавно у Славянську Донецької області пройшов міжнародний турнір з вільної боротьби під назвою «Торські ігри» серед юнаків і дівчат, в якому приймали участь спортсмени з України і Росії – всього 30 команд. З борців Лубенщини найкраще виступила учениця Новооріхівської ЗОШ Валентина Плескач, яка у ваговій категорії до 38 кг посіла високе ІІІ місце. А у Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, де пройшов великий турнір серед юнаків і дівчат, боротьбу 186 спортсменів з 16 команд. Переможницею змагань стала лубенка Аліна Харченко у вазі до 56 кг, юний Тимур Камалетдінов (до 28 кг) з СШ № 6 виборов бронзову нагороду. Борці-лубенці є вихованцями тренера Володимира Слинька, який працює в ДЮСШ «Колос».

Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 14:26 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації